Cikkek

Cseresznye puding

Hozzávalók: Zsemle 3 db, tojás 6 db, porcukor 18 dkg, vanília 1/2 rúd, citromhéj 1/2 db, vaj 3 dkg, mandula 5 dkg, cseresznye 25 dkg.

Elkészítése: Három zsemlét tejben áztatunk, ez alatt 6 tojássárgáját, 18 dkg porcukorral, vaníliával, citromhéjjal habosra keverünk.

Teszünk bele 3 dkg vajat, 5 dkg tisztított, darált mandulát, a kinyomott zsemléket, 25 dkg kimagozott cseresznyét és a 6 tojás kemény habját. Kizsírozott formába tesszük, 1 órán át, lassan főzzük. Tetszés szerinti sodóval tálaljuk.

 

Itt beküldheted nekünk nagymamád titkos receptjét, vagy kedvenc termelődtől tanult trükkjeidet! Szívesen fogadjuk bármilyen étel receptjét – legyen az nyers vagy főtt, zöldséges vagy húsos, magyar vagy külföldi -, amiről úgy gondolod, szívesen megosztanád másokkal is! >>>>>>>>>

Megosztom

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Készítsünk, darafelfújtat!

Szintén egy remek tejes édességet mutatunk be, amely télen, nyáron gyorsan elkészíthető és akár idény gyümölccsel is tálalható!

Bővebben...

Szőlős muffin receptje

A muffin egy gyorsan elkészíthető és számtalan variációban összeállítható édesség, amely nyáron szőlővel töltve is kiváló.

Bővebben...

Hírlevél feliratkozás

E-mail cím:*
Név:

 

Chilis rakott rizs

Bővebben...

Csokoládés rakott palacsinta

Édesszájú olvasóinknak ajánljuk ezt a nagyon finom csokoládés palacsinta receptet.

Gombás tejfölös rakott kel

Hozzávalók: 1 kis fej kelkáposzta, 25 dkg darált sertéshús, 25 dkg gomba, 10 dkg rizs, 2 dl tejföl, 4 evőkanál olaj, 1 kis fej vöröshagyma, 1 tojás, Bővebben...